Wij detacheren alleen de beste IT consultants in de business

Het Koodin team helpt je bij behalen van je digitale doelen en ambities. Met onze gedetacheerde top-level consultants leveren we altijd een duurzaam resultaat.

Hoe we impact realiseren

We werken aan lang houdbare en innovative oplossingen. We maken nieuwe en bestaande producten, processen en diensten beter, mooier en langer houdbaar. Dat is ons doel.

Software Development

Onze developers kennen hun code als hun broekzak. Ze zijn super goed in wat ze het liefste doen: Jou voorzien van de beste web-/app- software-ontwikkeling. Compleet en op tijd.

UX/UI & Digital Design

Koodin designers zijn voortreffelijk in hun ontwerp skills. Ze houden van prachtig ontworpen applicaties die volledig zijn afgestemd op de gebruiker en de gewenste user experience.

Product Ownership

Geen enkel product kan worden opgeleverd zonder de juiste begeleiding. Koodin ondersteunt juist daar waar dat nodig is en begeleid vakkundig development teams en stakeholders naar het eindresultaat.

Scrum Masters

De Koodin scrum masters beheersen de Agile werkwijze als geen ander. Keer op keer weten ze scrum teams te versnellen, verhogen ze efficiëntie en blijken ze de stabiele en duurzame spil in het project.

Project Management

De project managers van Koodin zijn er om je zorgen weg te nemen. Ze zijn de spil in het digitale web van de meest complexe projecten en brengen synergie in een handomdraai. Kortom: Onmisbaar!

Implementatie Management

Nieuwe applicaties ontwikkelen is cool om te doen. Maar vaak moet het binnen een organisatie ook geïmplementeerd worden. Gelukkig zijn wij echt goed in stakeholder- en procesmanagement.

Duurzaam en realistisch

De Koodin consultants zijn er om je te helpen

We richten ons op de voorgelegde uitdaging, analyseren samen de situatie en werken aan een realistische en duurzame oplossing. We werken nauw samen en komen met de belofte dat we de klus klaren.

Senior only

Bij Koodin werken we alleen met senior en creatieve professionals van topniveau. De kwaliteit die we daarmee kunnen leveren is ons handelsmerk. Dat maakt Koodin wat het is.

Transparantie

We streven naar gelijke behandeling en weloverwogen gezamenlijke beslissingen. Wij zijn op een respectvolle manier open en eerlijk over alles en tegenover iedereen.

Proactief

We wachten niet tot een oplossing noodzakelijk is, maar gaan aan de slag voordat er om gevraagd wordt. Hierdoor weten we wat er gaat komen en lopen we altijd één stap voor.

Freelancers

Wanneer je hulp nodig hebt buiten ons primaire expertisegebied, kunnen we je helpen met de senior freelancers binnen de Koodin Community.

De Koodin consultants worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke talent. Vaak in de vorm van één of twee specialisaties in combinatie met de benodigde soft skills. Voor expertises die we (nog) niet in huis hebben, kunnen we je helpen met senior freelancers uit ons netwerk.

Wat onze klanten zeggen

Datasnipper, een snelgroeiende scale-up, heeft experts nodig die snel kunnen leveren. We hebben de perfecte partner gevonden in Koodin, waarvan de senior experts consequent snelle resultaten leveren.

Bas Willems - Vice President Marketing & Growth bij DataSnipper

Overtuigd van de kracht van Koodin?

Dan horen we graag van je! Stuur ons een bericht via onze contactpagina of neem contact op met Dennis.