12 januari 2024

Koodin’s 2023 Recap - Een speciaal jaar!

Oké. In december wilden we dus een recap over 2023 schrijven. Maar helaas, door griep, kerst, familie en vuurwerk hadden we daar helaas geen tijd meer voor. En hoewel dat allemaal leuk en gezellig was, willen we toch even terugkijken op vorig jaar. Want het was best bijzonder. Kijk maar:

In januari 2023 stond Dennis alleen aan het roer en was Sander zijn eerste collega. Samen vormden ze de basis voor Salt, zoals Koodin toen nog heette. In de eerste en begin tweede helft van 2023 kwamen Timo, Jurre, Noni, Wadim en Tjeerd erbij. Dat versterkte niet alleen het team maar breidde ook het klantenportfolio van Koodin verder uit.

In die periode bleek ook dat de naam Salt niet meer goed paste. Na een lang proces werd Koodin geboren. Dat betekent 'code' in het Fins, dus lekker relevant en vooral makkelijk in gebruik. Blij mee!

Meer mensen betekent ook meer behoefte aan ruimte. Dus op 1 september verlieten we ons eerste kantoor en verhuisden we met zes beeldschermen onder onze arm naar B. Amsterdam. Op 1 oktober ontvingen we de sleutels en betrokken we ons nieuwe kantoor, dat vijf keer zo groot was. We wachtten ongeduldig op tafels, bureaus en stoelen. We bestelden een tv, een koelkast en een koffiezetapparaat, en zetten kasten en kapstokken in elkaar. We vulden de koelkast met lunch en bier, en de vriezer met ijsjes. Met wat spullen in de kast en ons logo op de muur werd het een fijne plek!

Speciaal was ons eerste Koodin kerstdiner. Een gezellige avond bij La Nostra Gigi, waar we met een cocktail in onze hand meer over elkaar ontdekten. Er ontstond een nieuwe band tussen mensen met echte interesse in elkaars verhalen.

De cultuur bij Koodin werd het afgelopen jaar duidelijker en sterker. Niet alleen openheid en eerlijke communicatie waren belangrijk, ook de impact van ons werk maakte ons allemaal trots op wat we in 2023 hebben bereikt.

Het hoeft waarschijnlijk niet te worden gezegd, maar we hebben ongelooflijk veel zin in 2024. Billy is sinds 2 januari 2024 onze laatste aanwinst en verantwoordelijk voor New Business binnen Koodin. We zijn klaar voor 2024!

Geïnteresseerd? Kom eens langs bij B. Amsterdam. Daar hebben we namelijk ons kantoor en je bent altijd welkom.

Terug naar stories

Heb je nog vragen?

Mail Tjeerd. Hij neemt je met alle liefde nog een keer mee terug naar 2023 :-).