26 januari 2024

Bij ons is iedereen gelijk

Wanneer je in de consultancysector werkt, is aanpassingsvermogen essentieel. Er wordt van je verwacht dat je aan verschillende projecten werkt, met verschillende managers, in verschillende omstandigheden.

Dit biedt de mogelijkheid om verschillende bedrijfsculturen te ervaren, zodat je kunt zien wat je aanspreekt en dit kunt proberen toe te passen bij het bedrijf waarvoor je werkt. Het geeft je ook de mogelijkheid om te zien hoe je het vooral niet zou opzetten. Hiërarchisch of plat, de werktaal Nederlands of Engels, diversiteit aan mensen en culturen of uniformiteit?

Bij Koodin vinden we het belangrijk dat iedereen gelijkwaardig is. Ben je nieuw bij Koodin? Dan ben je aangenomen vanwege je vaardigheden en omdat je goed in het team past. Waarom zou iemand die er al een jaar werkt meer te zeggen moeten hebben? Nee, als je nieuw bent, breng je frisse ideeën in en worden jouw ideeën net zo serieus genomen als die van anderen.

Wij staan ook voor transparantie, dus als je idee middelmatig is, zul je dat natuurlijk ook horen. Tenminste, dan weet je waar je staat. Iedereen bij Koodin is gelijk, ongeacht je tijd bij Koodin, je etniciteit, achtergrond, geslacht of je rol in het bedrijf. Zelfs je salaris wordt op dezelfde manier berekend als dat van iedereen. Dus sluit je bij ons aan! En begin op hetzelfde niveau als wij allemaal.

Geïnteresseerd? Kom eens langs bij B. Amsterdam. Daar hebben we namelijk ons kantoor en je bent altijd welkom.

Terug naar de stories