3 november 2023

Transparantie

Bij Koodin vertellen we maar wat graag dat we volledig transparant zijn. Sterker nog, transparantie is de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Waarom? Omdat we écht geloven in gelijkwaardige en duurzame samenwerkingen. En dat vraagt om eerlijke informatie en volledige openheid. En dat lukt aardig al zeggen we het zelf :-).

Om wat voorbeelden te geven: Iedereen weet van elkaar wat er verdiend wordt, de cijfers van het bedrijf worden op maandelijkse basis met het team plenair gedeeld en besproken en we zijn eerlijk en realistisch naar onze opdrachtgevers. Niets is geheim en alles mag gevraagd worden.

Of het makkelijk te realiseren is? Wanneer je dit vanaf het begin toepast, trek je mensen aan die dit belangrijk vinden en er op de juiste manier mee omgaan. En dan wordt het leuk! Er ontstaan open en respectvolle discussies over vraagstukken en te nemen besluiten, waarbij hiërarchie niet meer bestaat en alles gezegd en gevraagd kan worden. En dat is echt tof. En wat ons betreft de enige manier!

Geïnteresseerd? Kom eens langs bij B. Amsterdam. Daar hebben we namelijk ons kantoor en je bent altijd welkom.

Terug naar de stories